06 29 47 19 62

Wat doe ik voor je?

Er komt heel wat bij kijken om te komen tot een mooie afscheids-bijeenkomst. Graag doe ik dat samen met jullie en neem ik je werk en zorg uit handen. Ik kan het volgende voor je doen:

​

Voorbereidend gesprek – Ik kom langs en luister aandachtig naar wat jullie vertellen over de overleden dierbare en wat jullie in een afscheid naar voren willen laten komen.

​

Vormgeven afscheidsbijeenkomst – Met elkaar komen we tot concrete ideeën voor de afscheidsbijeenkomst. Op basis van jullie verhalen en herinneringen kijken we of we een thema kunnen kiezen dat als rode draad door de viering loopt. Dit thema geven we vorm met teksten, symboliek, beelden en muziek.  

​

Opstellen overwegingstekst of levensverhaal – Ik schrijf een overwegingstekst of het levensverhaal. Ook zorg ik voor de andere teksten zoals een welkomstwoord en slotwoord. Natuurlijk stem ik de inhoud van de teksten met jullie af. Na afloop van de afscheids-bijeenkomst ontvang je de teksten in een bewaarboekje.  

​

Voorgaan in de afscheidsbijeenkomst – Tijdens de afscheidsbijeenkomst neem ik de leiding. Ik zorg ervoor dat alles goed verloopt. Vooraf maak ik de benodigde afspraken daarvoor met de uitvaartverzorger. Zo kun je ervan op aan dat alle onderdelen van de viering tot hun recht komen.

Extra

​

Gedachteniskaartje – Een kaartje met daarop herinneringen aan je overleden dierbare of een andere tekst waaruit blijkt hoe jullie je met de overledene verbonden voelen. Graag schrijf ik hiervoor de tekst. Ook kan ik zorgen voor een professionele vormgeving en het drukken van dit persoonlijke kaartje. 

​

Gedachtenisvisual -  Een korte, professionele video met filmbeelden, foto’s, gesproken tekst en muziek. Een video die zo helemaal laat zien wie je overleden dierbare was en wat je dierbare voor jullie betekent.

kerkmuur met bladmotief als symbool voor vergankelijkheid en leven - ritueelbegeleider bij afscheid

Afscheid in verbinding

Groeneweg 63

3911 PE Rhenen

Tel. 06 29 47 19 62

marga@afscheidinverbinding.nl

KvK 70281440

© 2019 Afscheid in verbinding / Hooyman Connect

Realisatie: www.softmap.nl

© 2019 Afscheid in verbinding / Hooyman Connect

Realisatie: www.softmap.nl